Al meer dan 24000 bezoekers!!!


English
De onmogelijke reis

René Bakker de 39 jarige druktemaker, gezondheidsfreak, duizendpoot en levensgenieter is 22 juli 2001 per motorfiets vertrokken voor de reis van New York naar Kaap Hoorn aan de tip van het Zuid Amerikaanse continent.

Hij verliet tot nu toe 4 keer West-Friesland en reisde 125.000 km per motorfiets en auto door meer dan 25 verschillende landen. Amsterdam - Melbourne in 96/97 was zijn laatste reis.

René is geboren en getogen in het piep kleine IJsselmeer dorpje Broekerhaven (Bovenkarspel) onder de rook van de eeuwen oude V.O.C. stad Enkhuizen. Na lagere en middelbare school studeerde hij werktuigbouwkunde aan de MTS in Hoorn. De militaire opleiding werd in 4 maanden zonder succes afgesloten. Zijn sterk nieuwsgierige autodidactische karakter en uitgebreide interesses maakte hem specialist in uiteenlopende branches waaronder, lichtreclame, land en tuinbouwmachines, gsm antennebouw en motorfietsen. In ‘91 was hij actief als monteur voor het motorfiets GP team van Jan Huberts met als rijders Hans Spaan en Wilco Zeelenberg. René staat al jaren in de weekenden achter de tap in verschillende horeca etablissementen en verzorgt als piloot sinds `98 rondvluchten boven Enkhuizen en omstreken. Heeft als hobby’s, waterskiën, hardlopen, fitness en natuurlijk reizen.